top of page
 • Miten Jackbotin palvelu otetaan käyttöön?
  Jackbotin palvelun käyttöönotto on yksinkertainen projekti, jossa Jackbot neuvoo asiakasta alusta loppuun. Tilitoimiston vastuulla on täyttää listaus omista asiakkaistaan, jotka tulevat palvelun piiriin. Jackbot kouluttaa tilitoimistolle miten palvelua käytetään ja miten se otetaan osaksi tilitoimiston arkea.
 • Miten Jackbot saa pääsyn Procountoriin?
  Tilitoimisto myöntää Jackbotille käyttöoikeudet asiakasympäristöihin Procountorissa. Jackbotille annetaan rajatut lukuoikeudet ympäristöihin. Jackbotin oikeuksilla ei pääse muuttamaan mitään tietoja tai esim. hyväksymään/maksamaan laskuja. Jackbotille ei anneta pääsyä henkilötietoihin (henkilörekisteri, palkanlaskenta).
 • Miten Jackbotin palvelun tietoturvasta on huolehdittu?
  Tietoturvasta huolehtiminen on tärkeä osa Jackbotin palvelun kehitystä ja ylläpitoa. Jackbotin palvelu on rakennettu pilvipalveluympäristöön, joka tarjoaa kattavat työkalut tietoturvan varmistamiseen. Tilitoimiston käyttäjillä on pääsy palveluun kullekin käyttäjälle luotavalla henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella. Jackbotin työntekijöiden pääsyä asiakastietoihin on rajattu työnkuvan ja tarpeen mukaan. Koko Jackbotin henkilöstö on allekirjoittanut salassapitosopimuksen ja heidät on koulutettu huomioimaan tietoturva työskentelyssään.
 • Miten Jackbotin palveluun kirjaudutaan?
  Jackbotin palveluun kirjaudutaan Jackbotin nettisivujen kautta, yläpalkin "Kirjaudu palveluun" linkistä. Kirjautumislinkki ohjautuu Power BI -työkaluun, jolla Jackbotin palvelu on toteutettu. Mikäli käyttäjällä on jo entuudestaan työsähköpostiin kytketty Microsoftin O365-organisaatiotili, PowerBI-käyttäjätili tai Microsoft-tili, kyseistä käyttäjätunnusta käytetään palveluun kirjautumiseen. Mikäli käyttäjällä ei ole mitään edellä mainituista tileistä, palvelun käyttöönoton yhteydessä voidaan helposti luoda käyttäjälle Microsoft-tili.
 • Mitä Jackbotin palvelut maksavat?
  Jackbotin palvelut ovat kuukausihintaisia ja perustuvat tilitoimiston asiakasmäärään. Palvelut soveltuvat niin yhden hengen tilitoimiston kuin myös Suomen suurimpien tilitoimistojen käyttöön. Otathan yhteyttä ja kerromme palveluista sekä niiden hinnoittelusta tarkemmin!

Puuttuuko mielessäsi ollut kysymys täältä? Ei hätää, voit lähettää kysymyksesi meille info@jackbot.fi osoitteeseen ja vastaamme sinulle suoraan!

bottom of page